no pictures when I open a website

Internet Explorer

    Next

  • 1. I can't send E mail from Hotmail it always appears a Java script e
    I can't send E mail from Hotmail it always appears a Java script error this message appear only in my laptop when I use some others computer I have no problem -- !@#$
  • 2. Drop-down lists
    I was having the same trouble. Try the following: Tools -->Internet Options -->Security -->Internet (tab) -- > Scripting -- Active Scripting -->Disable >-----Original Message----- >I am having trouble with getting drop down lists. I will >put the mouse pointer over the area and the drop down >lists do not appear. Or - they will appear and >disappear before I can click something. I have run >spyware and come up with nothing. Is there something in >the internet options that can help. > >I have cable internet service. > >Thanks for any suggestions. > >Diane >. >
  • 3. Pages Disappear
    Sometimes after an IE page loads it will disappear. When I refresh it will disappear again when load is complete. Does anyone have a solution?

no pictures when I open a website

Postby UmBrook » Thu, 05 Feb 2004 09:43:51 GMT

Help! When I go to most websites, the pictures will not 
show themselves, just a little white box with an "x" 
inside. I do not know why this is happening, everything 
was fine up until a few days ago.

Re: no pictures when I open a website

Postby » Thu, 05 Feb 2004 11:00:55 GMT

You may want to clear / delete temp files;
1. temp internet files
2. C:\Windows\Temp\ all files *.*

Best regards,
John Quincy Adams
VoTecEdu@MSN Com
 http://www.**--****.com/ 
Vocional& TechnicEducion- Man's mind, once stretched by a new
idea, never regains its original dimensions - Oliver Wendell Holmes, Jr.
* New! Eliminate pop-up ads, Spy Ware and Home Page Hi-jacks*
 http://www.**--****.com/ 
 http://www.**--****.com/ 
 http://www.**--****.com/ 



no pictures when I open a website

Postby anonymous » Thu, 05 Feb 2004 11:25:34 GMT


Similar Threads:

1.Internet explorer not opening websites.Always a junk website is opening

Internet explorer not opening websites.Always a junk 
website is opening, even a valid website name is entered.

2.windows xp problem opening pictures on websites

I am unable to view any pictures from e mail or websites. 
I get a message that says    The application or DLL 
c:windows\System32/inetm.b1.dll is not a valid windows 
image. Please check this against your installation 
diskette.  Can anyone tell me how to fix this please? I 
bought this computer from someone with xp installed so I 
dont have an installation disk. Thanks.

3.Have IP address & can ping websites, but can't open website

I have released my IP and renewed it, pinged websites.  
But in Internet Explorer, I cannot open a page.  Would it 
be a virus or something else?  I can't figure it out.  
Let me know if you need any other info.

Thanks

4.IE unable to view websites, get open/save dialog instead of website

5.opening pictures from email with Picture Viewer

When we get an email from someone and it has pictures attached (.jbg), and 
then we open it, or double click on the attachment, picture viewer comes up. 
It takes as much as 10+seconds for the picture to become visible. Sometimes 
during the time it takes to come up it will say the picture viewer is "(not 
responding)" but then it will eventually come up. 

In XP I never had this issue or delay. I now have Vista home premium and 
this confuses me. 

Is there a fix or some way I can work around this delay. 

Wayne Olsen 

 XXXX@XXXXX.COM 


6. Pictures are displayed as X's and wont open as pictures

7. Disk, Print, Email and Open my picture folder Icons (on pictures)

8. Cannot open pictures in "shared pictures"



Return to Internet Explorer

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guest