Unable to access Secure Sites with I/E

Internet Explorer

    Sponsored Links

    Next

  • 1. DEBUG ERROR MESSAGE - - - How to stop it ? ? ?
    Hello . . . :D I need some help please . . . :D I have create a promotion tool that it use the Internet Explorer Component in VB6. The problem is that sometimes it return a debug error from the page it sowing. How can I stop this debug error ? ? ?
  • 2. URL length
    I have an interesting situation. I am supporting an app that opens a page via a very long URL (1723 characters). In IE 6, it takes 3 minutes or more to open, in Netscape it opens within five seconds. Interestingly, if I reduce the length of the URL to 1338 characters, IE open the page in five seconds, but if I increase the length of the URL by one character (1339), it foes back to taking three minutes to open. Has anyone else witnessed this behaviour? Does anyone have any suggestions (Other than re-writing the app to not use such a long URL). Thanks! John W.
  • 3. Can't Print from IE6
    I'm running IE6 sp2. When I hit print in IE6....nothing happens, when I do print preview...nothing, file/print....nothing. The job never shows in the local queue and I don't get any errors. I can print fine from other programs. Any Ideas? Thanks in advance Dave
  • 4. Cannot insert picture OE6 hangs
    I have a DELL 5150 Dimension with pre installed windows XP home. OE version 6.00.2900.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Also has MacAfee security center pre installed. Problem occurs when I create a new email and try to insert a picture. I hit INSERT then PICTURE, and all is okay at the next window till I hit BROWSE, at which point OE hangs with a 'not responding' error. It is set to compose in HTML I have created a new identity with fresh folders, but this makes no difference. I have also 'disabled' MacAfee although it still seems to scan emails when you opn the in box. Has never worked on this machine which is a only a week old, but the function worked fine on my previous machine with XP PRO and OE6 Help!?
  • 5. IE maximum attachment size
    I am running Windows ME with IE 6.00.2800 I recently changed from Peoplepc to Verizon dialup. I had NO probs at PPC. Now, with Verizon, I get an error message saying that IE has deleted an Unsafe attachment from my mail. After sending myself several different sized attachments, I found I can only receive and read attachments that are less than 256 K. Anything larger and I get the error message. Thank you John Murray

Unable to access Secure Sites with I/E

Postby Blair » Thu, 01 Jan 2004 05:36:30 GMT

Hi,

I cannot currently access any secure sites via my home 
desk top pc using I/E 6, the 'page cannot be displayed... 
cannot find server or DNS error' blah blah blah.

Has anyone got any suggestions? I am using 128 bit 
encryption, but am a plug and play person and not an IT Mr 
Fixit!

Here's hoping......Thanks

Blair

Re: Unable to access Secure Sites with I/E

Postby DVarnau » Thu, 01 Jan 2004 08:28:02 GMT

Blair,
See:  http://www.**--****.com/ #secure_sites
Something there should help.

Regards,
Don
-- 
Newsgroup replies preferred, but e-mail address is...
don_04[at]varnau[dot]org
- - -  - - -  - - -







Re: Unable to access Secure Sites with I/E

Postby anonymous » Thu, 01 Jan 2004 09:16:15 GMT

Thanks Don,

Will give it a go.

Happy New Year!

Blair
 http://www.**--****.com/ #secure_sites
message


displayed...
Mr

Similar Threads:

1.Can't access secure web sites but can access other sites

Hello.  A couple of weeks ago my daughter downloaded some virus.  It compromised Windows XP and I had to reinstall.  I can now access websites again but cannot access secure sites.  When I attempt to access a secure sites, extra numbers and letters are included in the url address and I get a cannot display message.  There must be some registry entries that I need to delete but I don't know what they are.  I am running up-to-date anti-virus software but it's not catching anything.

2.Unable to secure access to any station or web site

Have downloaded Windows Media 9 and 7.1.several times 
(uninstalled or reinstalled) but cannot access any 
stations. No error shows up.  Tells me to right click on 
station but nothing happens.

3.Unable to access secure sites e.g. Hotmail

I am unable to access any secure websites such as hotmail. 
I have looked at the security settings in IE6 but no 
luck....
Please help!!?

4.Unable to access 1 (single) secure site.

5.Unable to access secure sites since IE6 upgrade installed

Since installing an upgrade to IE6 three days ago I am 
unable to access secure sites such as Symantec updates, my 
account page.  Anybody else experiencing these 
difficulties?

6. After Upgrade to XP - Unable to access secure sites with IE6

7. Unable to access secure sites

8. Unable to access some secure sites



Return to Internet Explorer

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 87 guest