Migration X500 address

Exchange 2000

    Sponsored Links

    Next

  • 1. Store.exe and network traffic?!?
    I have noticed that my main exchange server in europe has connections open to each client on port 2104 (store.exe executable according to netstat -b). This includes clients in the US based on a different email server. Can anyone shed any light on why this would be? Many thanks
  • 2. Restore SP1 database after upgrade to SP2
    Hi, We upgraded our EX2003 servers to SP2 last month and it looks like we may need to restore an old SP1 database in order to retrieve mail from a mailbox for somebody who is no longer with the company. Can the RSG handle this even though the SP revisions are different, or should I be taking another approach? Thanks for any advice
  • 3. OWA Dictionary
    Is there a way to add words to the custom dictionary of OWA? Using Exchange 2003. I want to do this w/o buying a 3rd party product. Any help would be great.
  • 4. Contacts from Groupwise
    I have managed to export my mailboxes from GW 5.5 to Exchange 2003. However, the contacts have not gone over. An email is generated with the calendar, tasks and contacts but there's nothing in the contacts? I've used the Exchange Migration Tool. Many thanks, Mike

Migration X500 address

Postby c2tpcA » Fri, 13 Jun 2008 10:56:01 GMT

Hello all

about a year ago i did an exchange migration and a domain migration. I had 
to create X500 addresses for all the migrated users to avoid breaking 
calendar scheduled appointments. I created the X500 address using the 
ADMODIFY tool. Everything whent well with the migration. I now want to know 
if i still need to keep the custom X500 addresses that i had to create for 
the migrated users? I would like to start cleaning things up before we start 
the transition to exchange 2007. If i can remove the x500 addresses can i use 
the ADMODIFY tool to do this?

Thansk very much

Re: Migration X500 address

Postby Andy David {MVP} » Fri, 13 Jun 2008 19:52:36 GMT

On Wed, 11 Jun 2008 18:56:01 -0700, skip




If you remove them, it will break old replies and appt updates etc
that still reference the old org/site.
However, if you are willing to live with that and have your users
clear the cached entries when they encounter them, you can remove.


Similar Threads:

1.Migration: ADMT and x500 Address

Hello all,

I am currently testing a migration path from an WNT/E55 to 
W2K/E2K environment.  We are creating a new W2K 
Forest/Domain and E2K Organization.  Here is what I have 
done so far...
1- I used the ADC to create contacts in AD from the E55 
Dir.  OK.
2- I then used the ADMT to migrate users in AD from the 
WNT PDC.  OK.  sidHISTORY is present.
3- Used ADClean to merge the attributes of the contacts 
with attributes of the users in AD.  OK.
4- Running the Exchange Migration Wizard to move the 
mailboxes over from the old E55 Org to the new E2K Org and 
it is failing with the following error:

Event Type:	Error
Event Source:	MSExchangeMig
Event Category:	None
Event ID:	13002
Date:		12/27/2003
Time:		8:16:11 PM
User:		N/A
Computer:	SIEMENSDC
Description:
A mailbox could not be found in the target directory with 
the 
address 'x500:/o=TrangoSoft/ou=Exchange1/cn=Recipients/cn=J
eff'. 

When I was doing my research I remember reading something 
about the x500 address and what to do but I can't find the 
literature.  Any help will be appreciated.

Thanks in advance to all that reply.

Rajeev

2.Weird post-migration problem (E5.5-E2K) with X500 addresses

I'm not sure what might be causing this or why it only affects a
handful of users.  Here's the issue:

A few months ago, another admin did a migration from Exchange 5.5 to
Exchange 2000.  As part of the migration, the new Exchange box was
placed into the parent company's directory (users are still members of
their own NT domain).  There are duplicate user accounts in the new
directory so the users can connect to the Exchange server.

Some of the users are having an issue where they can connect to
Exchange using their Outlook client and see all folders and address
lists.  When they try to create a new message, the contact lookup
tries to pull information from the old server (the old server has been
turned off for two months).  I know this because the user will get a
dialog box that says "requesting data from OLDSERVER..." A simple
"Check Names" when composing the message will reproduce the problem. 
Names are being pulled from the new directory's global address list. 
Because the old server is off, though, the message fails.

I went into the new directory and removed the X500 address from a test
contact and tried sending again from the affected user and it worked
just fine, but obviously removing the X500 address prevents people
from replying to old messages.

My question is this:
Why does this issue only affect a handful of users and what is causing
those users to try to request data from the old server?  More to the
point, how can I fix it or where can I get more information about the
cause?

cc via e-mail would be appreciated.

TIA for any information you can provide.

3.Migration: ADMT and x500 Address

Hello all,

I am currently testing a migration path from an WNT/E55 to 
W2K/E2K environment.  We are creating a new W2K 
Forest/Domain and E2K Organization.  Here is what I have 
done so far...
1- I used the ADC to create contacts in AD from the E55 
Dir.  OK.
2- I then used the ADMT to migrate users in AD from the 
WNT PDC.  OK.  sidHISTORY is present.
3- Used ADClean to merge the attributes of the contacts 
with attributes of the users in AD.  OK.
4- Running the Exchange Migration Wizard to move the 
mailboxes over from the old E55 Org to the new E2K Org and 
it is failing with the following error:

Event Type:	Error
Event Source:	MSExchangeMig
Event Category:	None
Event ID:	13002
Date:		12/27/2003
Time:		8:16:11 PM
User:		N/A
Computer:	SIEMENSDC
Description:
A mailbox could not be found in the target directory with 
the 
address 'x500:/o=TrangoSoft/ou=Exchange1/cn=Recipients/cn=J
eff'. 

When I was doing my research I remember reading something 
about the x500 address and what to do but I can't find the 
literature.  Any help will be appreciated.

Thanks in advance to all that reply.

Rajeev

4.Resolved - Migration: ADMT and x500 Address

What resolved the issue was that when I was running the 
exchange migration wizard and specifying the Service 
Account, I did not put the domain in front of the account 
in the format of "Domain\Account".  As soon as I did that 
it all went smooth.

>-----Original Message-----
>Hello all,
>
>I am currently testing a migration path from an WNT/E55 
to 
>W2K/E2K environment.  We are creating a new W2K 
>Forest/Domain and E2K Organization.  Here is what I have 
>done so far...
>1- I used the ADC to create contacts in AD from the E55 
>Dir.  OK.
>2- I then used the ADMT to migrate users in AD from the 
>WNT PDC.  OK.  sidHISTORY is present.
>3- Used ADClean to merge the attributes of the contacts 
>with attributes of the users in AD.  OK.
>4- Running the Exchange Migration Wizard to move the 
>mailboxes over from the old E55 Org to the new E2K Org 
and 
>it is failing with the following error:
>
>Event Type:	Error
>Event Source:	MSExchangeMig
>Event Category:	None
>Event ID:	13002
>Date:		12/27/2003
>Time:		8:16:11 PM
>User:		N/A
>Computer:	SIEMENSDC
>Description:
>A mailbox could not be found in the target directory with 
>the 
>address 'x500:/o=TrangoSoft/ou=Exchange1/cn=Recipients/cn=
J
>eff'. 
>
>When I was doing my research I remember reading something 
>about the x500 address and what to do but I can't find 
the 
>literature.  Any help will be appreciated.
>
>Thanks in advance to all that reply.
>
>Rajeev
>
>.
>

5.Migration: ADMT and x500 Address

Hello all,

I am currently testing a migration path from an WNT/E55 to 
W2K/E2K environment.  We are creating a new W2K 
Forest/Domain and E2K Organization.  Here is what I have 
done so far...
1- I used the ADC to create contacts in AD from the E55 
Dir.  OK.
2- I then used the ADMT to migrate users in AD from the 
WNT PDC.  OK.  sidHISTORY is present.
3- Used ADClean to merge the attributes of the contacts 
with attributes of the users in AD.  OK.
4- Running the Exchange Migration Wizard to move the 
mailboxes over from the old E55 Org to the new E2K Org and 
it is failing with the following error:

Event Type:	Error
Event Source:	MSExchangeMig
Event Category:	None
Event ID:	13002
Date:		12/27/2003
Time:		8:16:11 PM
User:		N/A
Computer:	SIEMENSDC
Description:
A mailbox could not be found in the target directory with 
the 
address 'x500:/o=TrangoSoft/ou=Exchange1/cn=Recipients/cn=J
eff'. 

When I was doing my research I remember reading something 
about the x500 address and what to do but I can't find the 
literature.  Any help will be appreciated.

Thanks in advance to all that reply.

Rajeev

6. Resolved - Migration: ADMT and x500 Address

7. Reolved - Migration: ADMT and x500 Address

8. Migration: ADMT and x500 Address



Return to Exchange 2000

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guest