IE 7 and 8 do not correctly show tooltips for Visio html pages

internet explorer

    Sponsored Links

    Next

  • 1. Window.Open Method of html/dhtml problem
    I am using window.open method to open a new window but i am getting a rectangular bar below the address bar. This is is also visible in print preview window. I am using following code: window.open('transformed.htm','_new','location=0,status=1,toolbar=0,manuBar=0,scrollBars=1,directories=0,resizable=0,width=600,height=400');

IE 7 and 8 do not correctly show tooltips for Visio html pages

Postby VGFrZXRo » Wed, 04 Nov 2009 02:05:01 GMT

My apologies if i submitted this bug in the wrong place or if it has been 
submitted before.

When saving a Microsoft Visio drawing as a html page, upon hover with the 
mouse, a tooltip appears showing the component name and underneath the words 
'CTRL+Click' to view such as:

Button1
CTRL+Click to view

However in internet explorer 7 and 8. the tooltip will be expressed as

Button1
Undefined


Similar Threads:

1.Convert Visio to web page will not create html links correctly

I have a visio process flow diagram (Visio 2003) which is 
linked to a sap itutor script as a relative path. The 
itutor script will play from the visio diagram.

However, when the visio is saved as a web page, the 
itutor script will not play from the web version of the 
visio diagram. 

Does anyone have any suggestions on how to ensure the 
relative path that is entered in the visio diagram will 
work when the visio diagram is saved as a web page.

2.HTML dowanloaded OK but NOT CORRECTLY shown if no internet con

Thank you Rob. I knew that. What my point is, i used to - with every single 
message received through Outlook2007 and then archived into my local PST - 
used to be able to even see the messages offline (no internet connection) - 
This is a brand new issue to me ... Thank you.

3.HTML dowanloaded OK but NOT CORRECTLY shown if no internet connect

Guys, i know you have heard it before but please, believe me, i have spent 
over 4 or 5 hours googling this, searching everywhere with no look whatsoever.

This is my setup, i checked all settings so i am not stopping MSOutlook to 
download pictures etc ... i also have a rule that moves my messages from 
mailbox to an archive PST file - but that cannot be my problem either since 
it's never been in the past -

This is my problem: MSOutlook downloads the messages w/o a problem an shows 
HTML emails w/o a problem ... but all good stuff ends there, if i unplug my 
internet connection, then i won't see the HTML messages correctly displayed, 
i will see the message but not the pictures within the message.

Also, - and this could be related to the problem i described above - if i 
move on a check other messages, when i come back, say for example, to the 
first HTML message i saw a minute ago, MSOutlook connects to the internet in 
order to display the HTML message correctly despite that the message seem to 
have been downloaded properly in the first place.

Please help.

I'd thank you in advance for the assistance you can provide me.

Regards, Cesar.

4.Visio imbedded objects not showing correctly in Word 2008

Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard)
Processor: Intel

Hi Guys

I have to say I am really disappointed with this issue I have encountered. I kind of expected MS to get compatibility issues right when it came to other MS Products. At the moment, I have files created by my colleagues in Office 2007 with imbedded Visio graphics. Unfortunately at the moment I am forced to view them in Office 2007 under Parallels because Word 2008 won't display the Visio graphics. Any idea when this type of issue is expected to be resolved?

5.Hide HTML page before IE's done loading?

I have a pretty big page that on some sloconnections load about 50% of the 
page and then before the page has finished loading the rest the user changes 
a dropdownbox that causes a postback and then I of course if face with an 
Invalid Viewstate problem.

How can I prevent the browser from shoign the page before it's fully loaded 
on the client?

I'm sure I've heared abotu this before but I  cannot find anything when 
searching on it

best regards
/Lars 


6. Visio Viewer 2003 shows blank pages in Internet Explorer 6

7. Visio Viewer shows blank pages in Internet Explorer 6

8. Visio Viewer 2003 shows blank pages in Internet Explorer 6



Return to internet explorer

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guest