outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

mac

    Sponsored Links

    Next

  • 1. Can I install MS Office on both computers and use Entouage to get my Hotmail
    > This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand this format, some or all of this message may not be legible. Can I install MS Office on both computers and use Entourage to get my Hotmail. Because since installing it on my laptop it wont connect to Hotmail server. My Desktop does. <HTML> <HEAD> <TITLE>Can I install MS Office on both computers and use Entouage to get my Hotmail</TITLE> </HEAD> <BODY> <FONT SIZE="2"><FONT FACE="Geneva"><SPAN STYLE='font-size:10.0px'>Can I install MS Office on both computers and use Entourage to get my Hotmail. Because since installing it on my laptop it wont connect to Hotmail server. My Desktop does.</SPAN></FONT></FONT> </BODY> </HTML>
  • 2. e2sync
    Looking for feedback on using e2sync to synchronize Entourage with Palm, iCal, and iLife Address Book. Has anyone found it good? Or bad?
  • 3. Categories and Flags for Entourage and Outlook on Exchange server.
    Hi All, I'm an unlucky man (kidding). My boss has 2 computers; a Mac + OsX10.3 + Entourage 2004 and a PC +WinXPSP2 + Outlook 2003. Both are connected to MSExchange server 2000 using Exchange server mode. Inbox and folders synchronization are working fine, the flag seems working fine that when I flagged a message on Mac, it appeared on PC also working on the opposite direction. But it seems like categories cannot be synchronize. Is it by design or maybe I've done something wrong. Please advice. Thanks, Tony.

outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Marco_M黮ler » Tue, 18 Aug 2009 18:43:03 GMT

Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard)
Processor: Intel
Email Client: Exchange

Hi,

in my workflow I used an outbound email rule, which moved all messages I sent over my Exchange account into my Exchange INBOX folder.
After upgrading to the new version of Entourage (V13.0.0), this rule does not work anymore. I tried to re-create it, but just nothing happens after sending an email. It just goes to the Sent Items folder and is not moved to the INBOX as before. Is there a workaround for this situation? Is this a bug or just an error in my installation? Can anyone confirm this behaviour?

Regards
Marco

Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Diane Ross » Wed, 19 Aug 2009 10:23:04 GMT

On 8/17/09 2:43 AM, in article  XXXX@XXXXX.COM ,




Did you create the rule under the Exchange tab?

-- 
Diane 


Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Marco_M黮ler » Wed, 19 Aug 2009 14:21:10 GMT

> On 8/17/09 2:43 AM, in article  XXXX@XXXXX.COM ,



I created the rule under the "Ausgehend" tab (German version). Should be something like "outbound" in the English version

Marco

Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Diane Ross » Thu, 20 Aug 2009 07:43:51 GMT

On 8/17/09 10:21 PM, in article  XXXX@XXXXX.COM ,




I don't have the EWS version installed to check. In the regular version of
Entourage under Preferences --> Compose, there is an option to  "Save
copies of sent messages in the Sent items folder."  Be sure this is
unchecked. It's possible the final version defaults to this and over-rides
your rule. 

-- 
Diane 


Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Marco_M黮ler » Thu, 20 Aug 2009 14:38:02 GMT

> On 8/17/09 10:21 PM, in article  XXXX@XXXXX.COM ,



I just checked that. Funny enough even with this unchecked and rule enabled the outbound mail is stored in Sent Items.
I believe it might just be a bug.
Marco

Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Diane Ross » Fri, 21 Aug 2009 07:34:56 GMT

On 8/18/09 10:38 PM, in article  XXXX@XXXXX.COM ,




Is there still a way to report bugs on Connect? If yes, you should report it
or use send feedback.

When working in Office, you can use the end Feedbackoption under the
Help menu in all of the Office applications or visit

<< http://www.**--****.com/ ;>

-- 
Diane 


Re: outbound rules not working with Entourage 2008 Web Services Edition

Postby Charles McMahon » Sun, 30 Aug 2009 01:53:49 GMT




I am experiencing exactly the same problem with "Outgoing" rules after
upgrading to Entourage 2008 Web Services Edition (v13.0.0).  Outgoing
rules simply do not run anymore.

Like Marco, I had a rule to copy outgoing messages to my inbox.  This
rule worked before the upgrade, but it stopped working after the
upgrade.  In trying to diagnose the problem, I have found that I
cannot make any outgoing rules work.  Even a simple rule to play a
sound or display a dialog box for each outgoing message fails.

I hope that this is a bug that the Office for Mac team will fix soon.

Charlie

Similar Threads:

1.Entourage 2008 Web Services Edition installer does not like my disk

Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard)
Processor: Intel
Email Client: Exchange

Trying to install the recent WSE having previously been using the beta, but the installation check says my hard disk does not qualify (the startup volume appears with an exclamation mark in the list of volumes in Installer.app).

I have deleted /Applications/Microsoft Office 2008 and then re-installed from our original media and updated to 12.2.1 before running the installer again, but still no go.

Also tried running the installer from another clean administration account but that was the same.

What exactly is the installation check looking for?

2.Quirky Rules Issue with Entourage Web Services Edition

Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard)
Processor: Intel
Email Client: Exchange

Hi,

I have a rule set up that forwards certain messages to an office colleague. Ever since I installed Web Services Edition, when this rule is applied it sends multiple copies of the message to that person and doesn't stop until I deactivate the rule. My thought is that this is not normal.

I have uninstalled and reinstalled Office, deleted and recreated my profile, and deleted and recreated this specific rule. I would like to know if this is a known issue and if so how to resolve it.

Thanks.

3.[ANN] The Entourage Help Blog: Work around Entourage Web Services Edition installer issues

4.Cannot install Entourage 2008 Web Services Edition

Version: 2008
Operating System: Mac OS X 10.5 (Leopard)
Processor: Intel
Email Client: Exchange

Hi, I'm using a Entourage 2008 Single installation, without Office 2008. I cannot install Entourage 2008 Web Services Edition. I allready update Entourage to 12.2.0 and 12.2.1.

5.Entourage 2008 Web Services Edition - Error Autodiscover

Version: 2008
Email Client: Exchange

Hi,
we have upgraded the entourage 2008 at the new entourage 2008 web services edition. Next upgrade the user at the open of the entourage view this popup:
"Unable to establish a secure connection to "name.domain.local" because the server name or IP address does not match the name or ip address on the server's certificate."
If he click on ok not problem but the next open entourage the error returns.
In the old configuration (webdav) the error did not appear, and on another client Entourage 2008 web services edition with the same configuration the error NOT appear. it seems to be some configuration mistaken on the client.
The last update are applied.
Regards

6. Entourage 2008 Web Services edition (13.0.3) and " Unable to establish a secure connection" error

7. Entourage 2008 Web Services Edition cannot connect to Exchange Server 2007

8. Entourage 2008, Web Services Edition



Return to mac

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guest