why am i receiving 2/3/4 messages

mail

    Next

  • 1. More than one email address
    Hi I have a small problem, I am used to using outlook, where all 3 of my email address come up at one, one this new one only my defalut one comes up, how do I find my other ones, which are all in my account file. Thanks
  • 2. In Line Images
    Here's the situation. I get an email from a friend that has in line images (not sent as attachments). I have no problem seeing them in the email that I received. I then forward this email on to other friends but the images are not sent (either as attachments or in line). This has happen quite frequently and I can't figure out why. I've set my email preferences to HTML. Running WLMd 1223 on Vista RC2 x64. Is there a setting somewhere that I need to check? Thanks.
  • 3. New messages don't exist
    My Windows Live Mail Desktop "dings" and says I have a new e-mail. It happened again, and the little yellow envelope in the notification area now says I have two new e-mails, but there are no new e-mails in my Inbox. Anyone else experience this and know a fix?
  • 4. Error - Send
    View--on this computer, will show a folder named as "on this computer", it has an outbox where contains the message which was sending. IS your wife's mail account hotmail or not? I can't see the mail server address in the error message. Make sure you've made the right configuration. "ramsteroz" < XXXX@XXXXX.COM > wrote in message news: XXXX@XXXXX.COM ... > Hi, > > I installed Live Mail, and it';s working fine on my hotmail account. When > i > set it up for my wife, on the same computer (Windows XP), it downlods > fine, > but somewhere along the line a message that was sent is still appearing as > waiting to be sent. It is nowhere in the sent items (live or Hotmail). I > get the error message below. Any ideas from anyone? > > "The message could not be sent. Subject 'Re: Wedding Rehearsal', Protocol: > HTTPMail, Server Response: 'There is an error synchronizing your mail > account. Please verify your account has been configured correctly by first > accessing your mail on the web.', Port: 0, Secure(SSL): No, Server Error: > 0x800C006C, Error Number: 0x800C006C"

why am i receiving 2/3/4 messages

Postby aXRhbHlseW5z » Wed, 10 Mar 2010 04:04:01 GMT

Every time i receive a message on my e-mail account they seem to come through 
3/4/5 times!! Why is this??? Is there a setting to change this?

Re: why am i receiving 2/3/4 messages

Postby ...winston » Wed, 10 Mar 2010 04:29:11 GMT

Disable your Antivirus client's options for email scanning(incoming and outgoing).

Is this a pop3, http, or IMAP account ?

Please specifiy your email client(e.g. Windows Live Mail, Hotmail etc)

Is your account configured to 'Leave messages on the server' ?


-- 
  ...winston
  ms-mvp mail




Re: why am i receiving 2/3/4 messages

Postby slk759 » Fri, 12 Mar 2010 09:01:01 GMT

Also, do you have the accounts setup multiple times in Tools - Accounts?  In 
each account's webmail service, do you have the other accounts configured to 
receive mail as well?








Similar Threads:

1.why is ya'll sending me messages and i am about to send ya'll some messages back


2.Why am I one of the few - I never ever receive any Spam

Why am I one of the few who has my  XXXX@XXXXX.COM  set to
'exclusive' and I never ever receive any Spam?

Why are you receiving SPAM and you do not have your hotmail.com set to
"EXCLUSIVE?"


3.why am I receiving this error

When I try to open outlook express,,,I get this error message....none of my
emails will download,,,yet I go to my earthlink web site and I get my emails
from there....



Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for
this include server problems, network problems, or a long period of
inactivity. Account: ( I removed my email address here,,), Server:
'mail.earthlink.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error
Number: 0x800CCC0F


4.why am i "receiving 0 packets"

hey i just completley installed xp pro  and a brand new 
linksys ethernet adapter.  everything was installed 
correctly and everything is working correctly according 
to windows.  the lights on the back of the nic light up 
and windows picks up the Lan.  However i can not use the 
internet.  status says i am sending out tons of packets 
but receiving 0.  however it shows up taht i am connected 
to the internet.  i know it is not my cable modem because 
when i plug the cable modem directly into my laptop it 
works.  the cable modem is plugged directly into the 
desktop and it is not working.  I am not using a router.  
the nic card is also working properly i was on the phone 
with linksys for like 2 hours,  we even pinged the nic 
from dos and it showed it was working correctly.  someone 
please help me.  thank you
.


5.why am i sending more packets than i'm receiving

Hi all (First time post so sorry if its annoying)

I'm lost here my dial up connection was slowing down,i 
checked it and was amazed to find it was sending 10 times 
as many packets as it was reveiving...!

ran netstat,lots of syn_sent stuff, the port numbers seem 
to be searching for somethine it sounds like a virus be im 
all up to date with virus checks.

whats going on and what should i do 

lost oz!

6. I am unable to send or receive messages on any of my microsoft mai

7. I am having problems sending and receiving messages from Windows M

8. I am having problems sending and receiving messages from Windo



Return to mail

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guest