Web application that uses a multifile assembly

mcad

    Sponsored Links

    Next

  • 1. MCAD mc?
    Hi I want to do a MCAD exam. Does anyone know how the exam looks like? Is it all multiple questions? How many questions are there? How much time do you get for it? thanks Bert
  • 2. =?Utf-8?Q?MCTS_70=E2=80=93536?=
    Hello, Can anyone tell me how many diff kind off exam format are available ? Are the timings for all the formats are same ? Thanks in advance - Manju
  • 3. newbie question: MCAD 70-305 / 70-310 / 70-330
    Hi, before digging into the exams I would like to know if the following combination would qualify me for MCAD: 70-305 / 70-310 / 70-330 Thanks Skeevy
  • 4. Exam 70-310 - Books
    Hi all, Can anyone recommend 2 or 3 good books in preparation for the above exam. Is the MCAD Self Paced .NET Core Requirements a must?? Ideally I'd like at least one book with lots detail as I don't know a great deal when it comes to XML Web Services. I was thinking of purchasing the Exam Cram2 book for this exam - any comments? I don't want any e-books thanks ;-) Barry
  • 5. mcp(315)
    Hi can somebody tell me where can i get practice papers for certification exam paper code 315(web applications) and how many ques are asked total time is there any negative marking also

Web application that uses a multifile assembly

Postby sumukha » Mon, 19 Jan 2004 13:13:43 GMT

hi all,
     I getting following errors in StepByStep7.11(amit 
kalani 70-315).I added references right and .dll is 
generated. I don't know what's wrong.
(67): 'StepByStep7_10.StringLib' does not contain a 
definition for 'Add'
StepByStep7_10\obj\Debug\StepByStep7_10.exe' does not have 
an entry point defined
(73): The name 'Concat' does not exist in the class or 
namespace 'StepByStep7_11.MultifileAssembliesTest'

Can anybody help me ..pls
thanks




Web application that uses a multifile assembly

Postby Dotway » Tue, 20 Jan 2004 10:12:56 GMT

Hi,
  Im exactly not sure whether this is correct or not, but 
I doubt that you missed to include the nampspace in your 
project. I would suggest to try including
 "using StepByStep7_10" at the start of your code... then 
it might work...




have 


Return to mcad

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guest