Connector tool stopped working in database model diagram

VISIO

    Sponsored Links

Connector tool stopped working in database model diagram

Postby VG9ueVI » Sat, 25 Aug 2007 04:08:01 GMT

I am creating a database model diagram in Visio 2007 Pro. I have created 
about 20 tables and the relationships between them. I have just added a new 
table and selected the connector tool, but when I move the mouse pointer over 
a table shape, the red outline doesn't appear. The connector tool still works 
OK in other database diagrams.

Can anyone help.

Thanks,
Tony R

Similar Threads:

1.Connector tool stopped working in Visio Pro 2007 database ERD

I can no longer add relationships to an existing database ERD created in 
Visio Pro 2007.

When I click on the connector tool then move the mouse pointer over the 
entity I want to connect, the entity's border does not change to red and I 
can't create the connector.

If I create a new database drawing, the connector tool works OK in it.

I have tried selecting all items in the drawing and copying them to a new 
drawing, but that didn't help, because Visio lost the database properties for 
all tables except one.

Does anyone know how to fix this?

Thanks
Tony

2.visio stops responding when database model diagram selected

visio 2003 pro stops responding when  new ->database model diagram selected. 
I have Win XP Pro and Office XP installed

3.Stops Responding when opening or creating a Database Model Diagram

All of a sudden, my Visio Professional 2002 SR-1 will not 
open any Database Model Diagram (mine or the sample 
files).  I cannot even create a new DB Model diagram.  
All other diagram types work except for the Database 
Model!

In any of the above cases, the program locks up before it 
displays the grid page.

I un-installed it and re-installed a coupld of times 
already to no avail.

Thanks in advance!

4.Visio 2002 stops responding opening database model diagram

Visio stops responding when opening database model 
diagram, but all other diagrams (including other DB 
diagrams) work fine.
Upgraded to Visio 2003 and same exact problem.
Using WinXP Home edition on a Dell

5.visio stops responding when database model diagram selected

I have installed - more than once - visio for enterprise architect and
when I choose to open either a new database diagram or an existing one
the visio stops responding with no message. The problem is only noticed
with the database diagrams. I can open a new one - or an existing - uml
and any other diagram. Only database diagrams don't respond.

The same problem is noticed with the visio 2003 professional edition on
my machine.

I'm using windows x64 on an AMD 64 processor.

Anyone knows what's the problem?

Thanks in advance

6. refresh model for database model diagram

7. Connector Points Stop Working

8. smart behaviors in Visio diagrams stopped working?



Return to VISIO

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guest