Convert Visio to web page will not create html links correctly

VISIO

    Sponsored Links

    Next

  • 1. Problem with Visio 2003/Exchange 2003 Org Chart Integration
    I hope you can help me with a problem I am having with the org chart integration between Visio 2003 SP1 and Exchange 2003 with no service packs installed. When I make the org chart, it generates all of the managers, but loses some of their subordinates. For instance, I have one manager with three subordinates. When I run the wizard on that manager only two subordinates are returned. I have checked via Outlook 2003 SP1 and Active Directory and all of the subordinates are set there properly to their manager. Can anyone think of anything I can do to correct this? Thank you, Mr. X
  • 2. Downloads for version 2002
    Does anyone know how I can find templates (specifically software development templates) for version 2002. According to "Visio 2002 Inside-Out" the templates I need were removed from version 2002 but should be available as downloads from Microsoft. Unfortunately I can't find them.
  • 3. Problem with Dragging-Dropping Classes from Model Explorer
    After working on my drawing for a while, I have several packages full of classes. When I drag-drop one of the classes from the model explorer onto a diagram, the class drawing appears but the model explorer tree does not update to show the class as a child of that diagram. I can cut/copy-paste a class and have everything work correctly. Has this happened to anyone else? If yes, could the behaviour be corrected?

Convert Visio to web page will not create html links correctly

Postby Nicola Asher » Thu, 01 Jul 2004 00:23:30 GMT

I have a visio process flow diagram (Visio 2003) which is 
linked to a sap itutor script as a relative path. The 
itutor script will play from the visio diagram.

However, when the visio is saved as a web page, the 
itutor script will not play from the web version of the 
visio diagram. 

Does anyone have any suggestions on how to ensure the 
relative path that is entered in the visio diagram will 
work when the visio diagram is saved as a web page.

Similar Threads:

1.IE 7 and 8 do not correctly show tooltips for Visio html pages

My apologies if i submitted this bug in the wrong place or if it has been 
submitted before.

When saving a Microsoft Visio drawing as a html page, upon hover with the 
mouse, a tooltip appears showing the component name and underneath the words 
'CTRL+Click' to view such as:

Button1
CTRL+Click to view

However in internet explorer 7 and 8. the tooltip will be expressed as

Button1
Undefined

2.Hyperlinks to docs/web pages in Visio web pages not working

I am creating process flows that I would like to link to external documents 
and web pages.  All of the links I create work fine in the Visio file, but I 
have problems when I create a web page.  All of my internal hyperlinks work 
(to other pages within the document) in the web page.  When I mouse-over the 
shapes with the external links, the curser does not recognize that a link 
exists.

I am using Visio 2003 and IE 6.0 in an enterprise environment.

I've tried to link to files on my local hard drive as well as across the 
network.  I've tried relative and absolute paths, although for my final 
solution I will need to use absolute paths.  I've tried Word docs, html, and 
Excel docs.

Editing the html is not an option since there will ultimately be 100's of 
links and the document will be regularly updated.

I cannot find anything anywhere that states that external links are not 
supported when creating a web page.  I've seen the problem raised in various 
forms, but have not found a solution to my problem anywhere.

I'd appreciate any help!

3.Visio generated web page links open at top level and not in fr

Hi Steve

Sorry but I never really adequately resolved this issue. I use some script 
to trap the event at the top level and display the information I want. It 
refreshes the whole page which is not desirable as I have a jscript menu that 
reverts to its collapsed state every time - plus of course time delays and 
traffic etc but my solution is a proof of concept so thats not the end of the 
world

Hope you have more luck than I did. If you get any more information on the 
issue please post it here for the benefit of all - especially me :)

Thanks

Ian 

"Knaphie" wrote:

> Hi Ian,
> 
> Same issue here. I have tried various options such as adding the ...
> 
>    "Target="_self to the end of the Hypelink 
> 
> ... option offered in this forum. 
> 
> Also tried using the "Frame" option in the  ShapeSheet options. I have tried 
> _Self _Parent _MyFrameName etc. These just don't even seem to be parsed to 
> the HTML or Java code at all. They all end up as _Blank in the code.
> 
> Also tried iFrame options. Works fine for the 1st page, but any subsequent 
> links don't hold in the Frame set. 
> 
> So currently all to no avail. 
> 
> Any assistance would be greatly appreciated. It would be a shame to have to 
> revert to saving the Visio drawings as JPG pictures and manually mapping 
> Hyperlink Buttons.
> 
> Regards
> Steve B 
> 
> "Ianb" wrote:
> 
> > I have an odd issue. I am using a visio generated web page in an inline frame 
> > within the body of a standard three frame page (banner navigation and body. 
> > 
> > My problem is that when the user clicks a link in the visio generated web 
> > page the linked page opens at the top window level rather than just in the 
> > inline frame.
> > 
> > If I link to a normal page (rather than the visio webfile) inside the iframe 
> > - links from the page only update the iframe (hence it is not an issue with 
> > iFrame) so my conclusion is that it is a problem with the way visio webfiles 
> > are created. 
> > 
> > Can anyone shed light on this
> > 
> > 
> > Thanks
> > 
> > IanB

4.Visio generated web page links open at top level and not in frame

I have an odd issue. I am using a visio generated web page in an inline frame 
within the body of a standard three frame page (banner navigation and body. 

My problem is that when the user clicks a link in the visio generated web 
page the linked page opens at the top window level rather than just in the 
inline frame.

If I link to a normal page (rather than the visio webfile) inside the iframe 
- links from the page only update the iframe (hence it is not an issue with 
iFrame) so my conclusion is that it is a problem with the way visio webfiles 
are created. 

Can anyone shed light on this


Thanks

IanB

5.Web Expression and Visio do not install correctly

6. Links not working when saving as web page

7. file created in visio 2000 not printing correctly in visio 2003

8. Some links in web pages not working



Return to VISIO

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guest