why am I receiving this error

Windows XP

    Next

  • 1. usbstor.sys
    I tried to get this driver installed xp can not find it. I have tried the search function and typed in every location listed to find this file and still it cannot install driver/or can not find it. is that now place to down load these drivers? this driver is needed to access a memory card in a video cam. I have installed the software that came with camera. ever since the intall of service pack sp2 I have trouble with windows xp finding drivers
  • 2. cant get on the net.
    my internet connection was working fine till today. I am on a network and all the other computers on the network are able to access the internet except mine which gives the following error message when i try to access a website. "FORBIDDEN YOU WERE DENIED ACCESS BECAUSE: ACCESS DENIED BY ACCESS CONTROL LIST." What could the problem be and how can i solve it?
  • 3. How to lock an application on the desktop
    Hi. I want to put a kiosk computer in my company's store, and I want our website to be running on the screen without giving customers or browsers the ability to close/minimize it, or switch to the desktop, or even make manual changes to the URL. Is that possible? is there a 3rd party software I need for that? or can that be done within windows? Allen
  • 4. Error 1607 Unable to Install InstalSheild Scripting Runtime
    I had Quicken 2003 installed on my computer. Due to some of the files getting corrupted I had to un-install and then re-install. When re-installing I get the following error; Unable to find Common Files and then........ "1607 Unable to Install InstallShield Scripting Runtime" I'm running Windows XP Professional w/Service pack 2. There is a Microsoft article on this error 888019, tried all the items except re-installing Windows XP. Still got the installation error. Also there is Install Article ID Q108340. I tried all that and still get the error on installing Quicken. I spoke with Quicken Tech Support and they said I must install service pack 2, install Quicken and then re-install service pack 2. Am at my wits end here and really do not want to re-install XP. Any help would be appreciated.
  • 5. disabled welcome screen & fast user switching
    I would like to be able to use welcome screen and fast user switching on my home PC. When I try to use it I get the following error: "A recently installed program has disabled the welcome screen and fast user switching. To restore these features you must unistall the program. The following file name might help you identify the program that made the change: msgina.dll." I'm using windows XP home edition. It directed me to this string. "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon". I do not apparently have WindowsNT. Because I can't find it. Please help. Thank you, Dan I found something similar on this topic that directed me to change an hkey in regedit. It told to look in

why am I receiving this error

Postby Chuck & Karen » Wed, 04 Feb 2004 05:46:12 GMT

When I try to open outlook express,,,I get this error message....none of my
emails will download,,,yet I go to my earthlink web site and I get my emails
from there....



Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for
this include server problems, network problems, or a long period of
inactivity. Account: ( I removed my email address here,,), Server:
'mail.earthlink.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error
Number: 0x800CCC0F



Re: why am I receiving this error

Postby Michael Solomon (MS-MVP Windows Shell/User) » Sat, 07 Feb 2004 13:10:10 GMT

If you've had it working in the past but this just started happening, it may 
well be a server problem as the message states.  All you can do under those 
circumstances is wait it out.  If you are able to get your mail from the web 
server, that doesn't preclude problems with the pop3 server.  They get the 
same messages mirrored to each other but they function independently of each 
other.

If you've never been able to get your e-mail through Outlook Express, that's 
a mail setup  issue and you'll have to contact Earthlink or check their 
website to be sure your account is properly set up in Outlook Express.

-- 
Michael Solomon MS-MVP
Windows Shell/User
Backup is a PC User's Best Friend
DTS-L.Org:  http://www.**--****.com/ 








Similar Threads:

1.Why am I one of the few - I never ever receive any Spam

Why am I one of the few who has my  XXXX@XXXXX.COM  set to
'exclusive' and I never ever receive any Spam?

Why are you receiving SPAM and you do not have your hotmail.com set to
"EXCLUSIVE?"


2.why am i "receiving 0 packets"

hey i just completley installed xp pro  and a brand new 
linksys ethernet adapter.  everything was installed 
correctly and everything is working correctly according 
to windows.  the lights on the back of the nic light up 
and windows picks up the Lan.  However i can not use the 
internet.  status says i am sending out tons of packets 
but receiving 0.  however it shows up taht i am connected 
to the internet.  i know it is not my cable modem because 
when i plug the cable modem directly into my laptop it 
works.  the cable modem is plugged directly into the 
desktop and it is not working.  I am not using a router.  
the nic card is also working properly i was on the phone 
with linksys for like 2 hours,  we even pinged the nic 
from dos and it showed it was working correctly.  someone 
please help me.  thank you
.


3.why am i sending more packets than i'm receiving

Hi all (First time post so sorry if its annoying)

I'm lost here my dial up connection was slowing down,i 
checked it and was amazed to find it was sending 10 times 
as many packets as it was reveiving...!

ran netstat,lots of syn_sent stuff, the port numbers seem 
to be searching for somethine it sounds like a virus be im 
all up to date with virus checks.

whats going on and what should i do 

lost oz!

4.why am i receiving 2/3/4 messages

Every time i receive a message on my e-mail account they seem to come through 
3/4/5 times!! Why is this??? Is there a setting to change this?

5.I am receiving a "Strange" error: There is an invalid use of

6. I am receiving an #Error in my query even after using Nz funct

7. I am receiving an #Error in my query even after using Nz function

8. i am not supposed to be on network so why is my PC saying I am



Return to Windows XP

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guest